fbpx Skip to content

Training voor gescheiden ouders

ouderbijeenkomst

“Toen één van onze kinderen ons uitmaakte voor egoïsten, schrokken we enorm. Scheiden doe je samen, maar soms vergeet je dat gewoon in de storm van emoties. Deze training heeft gezorgd voor begrip, inzichten en vooral rust om goede afspraken te maken met elkaar.” – Jan Willem (46) 

Met behulp van de online training ‘Aan alle gescheiden ouders’ leren ouders hoe ze pijn bij hun kinderen als gevolg van de scheiding kunnen beperken. De training bevat tips en verhalen van kinderen, video’s en adviezen van kindertherapeut Marsha Pinedo, een werkboek met oefeningen en het eBook ‘Aan alle gescheiden ouders’. 

In de online training leren ouders hoe zij kunnen scheiden op een manier waarbij hun kind centraal staat en hoe ze hun kind(eren) zo goed mogelijk kunnen begeleiden tijdens en na de scheiding. De training bestaat uit 6 modules. Steeds een ander thema, maar met dezelfde duidelijke opbouw. Na het volgen van deze online training hebben ouders geleerd: 

– Wat er écht in hun kind omgaat zodat hun kind zich gezien en gehoord voelt.

– Hoe ze bijdragen aan het welzijn en geluk van hun kind door te handelen vanuit de rol als ouder, en niet vanuit de rol als (gekwetste) ex-partner. 

– Hoe zij hun kind de vrijheid geven om openlijk van allebei de ouders te houden, waardoor hun kind zo min mogelijk negatieve gevolgen ervaart van de scheiding. 

– Hoe zij hun kind zo goed mogelijk kunnen begeleiden, zodat hun kind op den duur weer even gelukkig kan zijn als alle andere kinderen. 

Voor gescheiden ouders woonachtig in Hart van Brabant is deze online training (t.w.v. €97) kosteloos te volgen!

Meer info: Online training: Aan alle gescheiden ouders – Villa Pinedo

Aanmelden: Training Aan alle gescheiden ouders – Villa Pinedo
Bij invoeren van de woonplaats verschijnt een pop-up waardoor ouders kosteloos verder kunnen gaan. 

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!