fbpx Skip to content

Online Meeting “It takes a village to raise a child”

In de regio Hart van Brabant staan we voor een kansrijke start voor ieder kind. Op regionaal gebied zijn er al mooie samenwerkingsstappen gezet. Nu is tijd om ook lokaal te bouwen aan een sterk netwerk om kinderen die in twee huizen wonen te ondersteunen in de breedste zin van het woord.

Want we weten allemaal, op tijd zien en handelen voorkomt veel leed, tijd en geld. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze online Meeting.

Wat gaan we doen?

We delen kennis en informatie met elkaar en ontmoeten elkaar online op regionaal en op lokaal niveau. 

  • Opening door wethouder, regionaalportefeuillehouder
  • Een ervaringsverhaal van een kind van gescheiden ouders
  • Introductie van verschillende projecten zoals de toolkit Alsjeuitelkaargaat, Villa Pinedo, Ouderbijeenkomsten, Gezinsadvocaat
  • In een Breakoutroom per gemeente aan de slag ‚ÄúWat kun je op lokaal niveau betekenen, waar loop je tegen aan en wie is wie‚ÄĚ?
  • Plenaire afsluiting en een actieplan

Voor wie?

Heb je te maken met  kinderen van gescheiden ouders, dan is dit een bijeenkomst voor jou. We hopen rekenen erop of willen graag dat mensen van o.a. sport & vrije tijd, onderwijs, welzijn, woningbouw, huisartsen, maatschappelijk werk, opvoed/gezinscoach, POH GGz, POH GGz Jeugd, GGD, advocatuur en  werkgevers zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Kortom we willen samenbrengen, verbinden, kennisdelen en ontmoeten; want er gebeuren al zoveel mooie regionale en lokale zaken op dit gebied.

Mocht je iemand weten, waarvan jij denkt dat deze persoon ook in jouw gemeente/wijk iets kan of wil betekenen en actief een steentje wil bijdragen? Stuur deze uitnodiging dan vooral door zodat hij of zij zich ook kan aanmelden.

Wanneer?

Woensdag 19 mei | 16.00 – 17.00 u

AANMELDEN | Download Uitnodiging (pdf)

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!