fbpx Skip to content

Het besluit is definitief

Jullie zijn er eigenlijk al een tijdje over uit, het werkt op deze manier niet meer. Na wikken en wegen en het toch nog geprobeerd te hebben, is jullie besluit definitief. Jullie gaan uit elkaar. Toch zit er nog onzekerheid bij jullie beiden. Wat is de eerste stap die genomen moet worden? Hoe vertellen jullie het aan familie en vrienden? En hoe zullen de kinderen reageren? Zal het ze verrassen of zagen ze het eigenlijk al wel aankomen? Hoe moet het nu daadwerkelijk verder?

Hulp bij de scheiding

Voor tips en adviezen bij een scheiding kun je in de regio Hart van Brabant bij elke gemeente terecht. De gemeentes bieden ouders advies, tips en ondersteuning voor, tijdens of na de scheiding. Voor elke soort vraag kun je hier dus terecht, ook preventief. Twijfel je  of zit je met vragen over je relatie, neem dan contact op met professionals  de gemeente. Ook met vragen over de begeleiding van  kinderen voor, tijdens en na de scheiding kun je contact opnemen. Hoe kom je in contact met jouw gemeente?

Contact

Gemeenten in de regio Hart van Brabant die ondersteuning en advies bieden bij de scheiding zijn: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Om contact op te nemen met de scheidingsondersteuner in jouw gemeente ga je naar hulp & contact op de website van Als je uit elkaar gaat.

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!