fbpx Skip to content

Gratis webinar: zo help je kinderen een scheiding door!

ouderbijeenkomst

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen tussen de 2 en 16 jaar die uit elkaar gaan of uit elkaar zijn. Hierin geeft Tischa tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding.

Inhoud

Als jullie uit elkaar gaan heeft dat heel veel invloed op de kinderen. Dit wil je natuurlijk goed aanpakken, maar dat is niet altijd makkelijk. In deze webinar bespreekt Tischa hoe je je kinderen goed kunt begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Ze gaat onder andere in op volgende vragen. Hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met de emoties van je kinderen en die van jezelf? Welke dingen zijn essentieel om te doen in zo’n proces met kinderen? Hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk de scheiding doorkomen?

Naast deskundige is Tischa ook ervaringsdeskundige. Als kind zijn Tischa haar ouders gescheiden. De manier waarop dit ging heeft veel impact gehad op haar leven. In 2017 is ze zelf ook uit elkaar gegaan, terwijl ze een zoontje had. In deze webinar vertelt ze wat zij anders heeft gedaan dan hoe het in haar jeugd is gegaan.

Aanmelden?

Deze webinar is gratis te zien tot en met december 2022. Vul dit inschrijfformulier in om toegang te krijgen tot de webinar vol inspiratie en tips!

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!