fbpx Skip to content

Aan alle gescheiden ouders

Bewoners van de Regio Hart van Brabant

Voor ouders die gaan scheiden of net gescheiden zijn, is het soms lastig om keuzes te maken waarbij hun kind(eren) centraal worden gesteld. Vaak omdat ze nog bezig zijn met hun eigen emoties omtrent de scheiding.

Hoe langer negatieve emoties de boventoon blijven voeren, hoe moeilijker het wordt om de ex-partner te zien mede-opvoeder, de andere ouder van hun kind. Daarom wil Villa Pinedo, stichting voor kinderen met gescheiden ouders, hier graag samen met jou verandering in brengen.

Tijd voor verandering

Op een respectvolle manier omgaan met de andere ouder kunnen ouders leren. We hebben daarom een tool ontwikkeld voor ouders waarmee zij leren kijken door de ogen van hun kind. Een tool in de vorm van een online training: ā€˜Aan alle gescheiden oudersā€™ . Om dit te realiseren, is jouw hulp hard nodig om de online training onder gescheiden ouders in de regio te verspreiden.

Inmiddels hebben al 4.689 ouders de training gevolgd. Reactie van een ouder die de training
heeft gevolgd:

“Fantastisch dit. Niet te rooskleurig maar ook niet te negatief. Het sluit exact aan op de praktijk.
Ik hoop dat iedere gescheiden ouder deze training volgt.”

Deze ouder is tijdens een gesprek met een mediator gewezen op de online training. Steeds meer professionals geven ouders de mogelijkheid om te luisteren naar ervaringen van kinderen met gescheiden ouders. Dit heeft direct invloed heeft op hoe de ouders keuzes maken doordat ze beter begrijpen wat er in het hoofd en hart van hun eigen kinderen tijdens en na een scheiding omgaat.

Hoe volg je de training?

Omdat wij geloven dat deze online training echt een verschil kan maken voor ouders en dus hun kind(eren), bieden we deze in samenwerking met de regio Hart van Brabant gratis aan gescheiden ouders aan. Dit aanbod geldt tot en met 31 december 2020.


–> Klik hier om de training gratis te ontvangen (vul de juiste gemeente in)

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij Ć©Ć©n minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!