Over ons

Alsjeuitelkaargaat.nl is een initiatief van regio Hart van Brabant. Het is ontstaan vanuit de ambitie om de negatieve gevolgen bij kinderen en jongeren van gescheiden ouders zo veel als mogelijk te voorkomen. Met deze informatieve website willen wij ouders die uit elkaar willen, gaan of zijn helpen om dit goed te doen. 

Alsjeuitelkaargaat.nl geeft inzicht in het totale scheidingsproces, biedt een checklist op maat en benut ervaringskennis van gescheiden ouders als belangrijke en helpende kennisbron. En vooral: het maakt ouders bewust dat ze samen ouders blijven voor de kinderen. 

Als je uit elkaar gaat en je hebt kinderen,
dan start je op www.alsjeuitelkaargaat.nl
Regio Hart van Brabant

Midden-Brabant is een regio waar het voor iedereen fijn wonen, werken en recreëren is. Met oog voor zorgzaamheid, veiligheid, bedrijvigheid en duurzaamheid. Nu én in de toekomst. Daarvoor werken de negen Midden-Brabantgemeenten samen vanuit Regio Hart van Brabant. 

Regio Hart van Brabant is een samenwerkingsverband van de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. 

Alsjeuitelkaargaat.nl werkt samen met de onderstaande partners in de regio:

Voor de (verdere) ontwikkeling van alsjeuitelkaargaat.nl werken wij samen met regionale partners van de Scheidingsstraat Regio Hart van Brabant, de werkgroep Echtscheidingen van de Taskforce Kindermishandeling Hart van Brabant en het samenwerkingsverband Wijzer Scheiden.

vader-tilt-dochter-op