fbpx Skip to content

Over ons

Alsjeuitelkaargaat.nl is ontstaan vanuit de ambitie om de negatieve gevolgen bij kinderen en jongeren van gescheiden ouders zo veel als mogelijk te voorkomen. Met deze informatieve website willen wij ouders die uit elkaar willen, gaan of zijn helpen om dit goed te doen. 

Alsjeuitelkaargaat.nl geeft inzicht in het totale scheidingsproces, biedt een checklist op maat en benut ervaringskennis van gescheiden ouders als belangrijke en helpende kennisbron. En vooral: het maakt ouders bewust dat ze samen ouders blijven voor de kinderen. 

Als je uit elkaar gaat en je hebt kinderen,
dan start je op www.alsjeuitelkaargaat.nl
Regio Hart van Brabant

Midden-Brabant is een regio waar het voor iedereen fijn wonen, werken en recre√ęren is. Met oog voor zorgzaamheid, veiligheid, bedrijvigheid en duurzaamheid. Nu √©n in de toekomst. Daarvoor werken de negen Midden-Brabantgemeenten samen vanuit Regio Hart van Brabant.¬†

Regio Hart van Brabant is een samenwerkingsverband van de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. 

Alsjeuitelkaargaat.nl werkt samen met de onderstaande partners in de regio:

Het projectteam dat verantwoordelijk is voor de realisatie van alsjeuitelkaargaat.nl bestaat uit Maaike Krielaart (Sterk Huis), Martijn Homan (Studio Martijn Homan) en Tanja van Stappershoef (gemeente Waalwijk en Sterk Huis). Als je idee√ęn, aanbevelingen of opmerkingen heeft om deze website door te ontwikkelen, dan kun je contact met hen opnemen via info@alsjeuitelkaargaat.nl.

Voor de (verdere) ontwikkeling van alsjeuitelkaargaat.nl werken wij samen met regionale partners van de Scheidingsstraat Regio Hart van Brabant, de Expertisecentrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling en het samenwerkingsverband Wijzer Scheiden

vader-tilt-dochter-op

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!