fbpx Skip to content

Ben je alleen deze kerst, nadat je uit elkaar bent?

25 december 2022

Ben je alleen op 1ste kerstdag 2022 en kom je uit dorpskernen Goirle en Riel? Dan ben je van harte welkom om een mooie dag te beleven in het Cc Jan van Besouwhuis. Want juist met kerst willen we samen zijn, gezelligheid en natuurlijk is er aandacht voor ‘de kerstgedachten’. Ook wordt er met met liefde een lunch klaargemaakt en wordt er gezorgd voor entertainment.

Ben je jong of oud, woon je nog maar net in deze dorpen of al heel je leven? Gezondheid, de taal of het geloof maken ons niets uit, want iedereen die alleen is met kerst is van harte welkom!

Het programma

  • 11:00 – 11.30 u: Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers in het Cc Jan van Besouw
  • 11:30 – 12.30 u: Gools kerstverhaal met medewerking van Dhr. Jan van Eijck.
  • 12:30 – 14:30 u: Gezamenlijke lunch met entertainment en gezelligheid

De Kerstbijeenkomst wordt voor een groot gedeelte gesponsord door de Gemeente Goirle en Cc Jan van Besouw.  De kosten per aanmelding zijn €10 per persoon.

Het is de bedoeling dat men op eigen gelegenheid naar het CC Jan van Besouwhuis komt, mocht dit een uitdaging zijn, dan horen we dit graag.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via:  kerst2022@goolsgenieten.nl

Graag de volgende gegevens vermelden: naam, adres, telefoonnummer, (mailadres) en evt. bijzonderheden.

Na de inschrijving krijg je bevestiging via de mail of post. De inschrijving sluit op 12 december 2022. Mocht je nog vragen hebben, mail gerust naar bovenstaand mailadres.

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!