fbpx Skip to content

De week van de opvoeding

Het is de Week van de Opvoeding. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor.

Opvoeden na een scheiding

Na een scheiding is het niet altijd gemakkelijk om goed in gesprek te blijven over de opvoeding van het kind. Je neemt afscheid van elkaar als partner en laat elkaar daarin los. Je laat elkaar echter niet los als co-ouders van jullie kind! Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor je kind(eren). Hoe doe je dat eigenlijk, goed contact blijven houden over opvoeden als je gescheiden bent?

Webinar opvoeden in twee huizen

De Webinar ‘Opvoeden in twee huizen’ gaat over hoe jullie kunnen zorgen dat de opvoeding van het kind onderwerp van gesprek blijft. Hoe pakken andere ouders dat aan? Waar kun je op letten als je zo goed mogelijk op één lijn wilt blijven? Wat heeft je kind nodig, maar ook: wat heb jij nodig? In de Webinar krijg je alle tijd om voor jezelf koers te bepalen ‘en uit te wisselen met andere vaders en moeders.

De Webinar ‘Opvoeden in twee huizen’ is op donderdag 8 oktober 2020, aanvang 20:00 uur, en duurt ± 60 min. Kijk voor meer informatie op de website van de Week van de Opvoeding.

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!