fbpx Skip to content

Dag van scheiding: gratis advies!

ouderbijeenkomst

1 op de 3 huwelijken eindigt in een scheiding. De helft daarvan zijn kinderen bij betrokken. Om stil te staan bij alles wat er bij een scheiding komt kijken, organiseert de¬†vFAS ( vereniging van Familie-en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators)¬†jaarlijks de ‚ÄėDag van de Scheiding‚Äô. Op deze tweede vrijdag van september wordt landelijk aandacht gegeven aan scheidingen.¬†De elfde editie van de Dag van de Scheiding is in 2021 op vrijdag 10 september.

Gratis advies

Maar wat heb jij hier nu aan als ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn? In deze week of op de dag zelf kun je gratis advies krijgen bij de kantoren die zijn aangesloten van vFAS. Je kan hen vragen naar bijvoorbeeld het ouderschapsplan, over de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap of afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en alimentatieverplichtingen? Alles wat je maar wilt weten kun je informatie over inwinnen.

Contact

Via deze website kun jij zoeken naar kantoren bij jou in de buurt die zijn aangesloten bij vFAS. Kantoren kiezen zelf of ze meedoen aan de Dag van de Scheiding dus controleer dit van te voren.

Beste bezoeker van de website alsjeuitelkaargaat.nl
Mogen wij één minuut van je tijd? Met jouw feedback help je andere ouders!